International Luchtvracht

Bent u op zoek naar een luchtvracht expediteur? 4YourCargo B.V. heeft een wereldwijd netwerk van lokale agenten. Dit maakt ons dé aangewezen logistieke partner voor uw luchtvracht transport. Zowel voor export, import, als cross trade. Hierbij krijgt u altijd een passend vluchtschema tegen scherpe luchtvracht tarieven. Wij bieden een unieke combinatie van persoonlijke service en op maat gemaakte ICT-oplossingen. Bij ons is uw goederentransport dan ook altijd in goede handen. 4YourCargo zorgeloos uw vracht door de lucht.

Luchtvracht Expediteur

Als u wereldwijd goederen wilt vervoeren, dan nemen wij u veel werk uit handen. Bij ons wordt het luchtvrachttransport volledig geregeld. Geen onverwachte verrassingen, maar een helder en transparant overzicht van uw kosten. Heeft u vragen over de douane afhandeling, bepaalde type (gevaarlijke) goederen, of het soort luchtvrachtcontainer voor uw luchtvracht transport? Dan staan wij voor u klaar.

Verder kunt u bij ons gebruik maken van een breed pakket aan diensten rondom luchtvrachttransport. Bel naar ons kantoor voor meer informatie. Door het gebruik van innovatieve ICT-oplossingen is 4YourCargo mee met zijn tijd. 4YourCargo waar klant en zending centraal staan.

Luchtvracht Import

Als luchtvracht expediteur weten wij ook precies wat u nodig heeft bij het importeren van goederen. Door middel van goede samenwerkingsvormen bieden wij u de beste service rondom uw goederentransport. U krijgt een vast contactpersoon, die u van begin tot eind begeleidt en op de hoogte houdt. U kunt de status van uw zending tevens online volgen.

Uiteraard beschikken wij over een ruime keuze aan dagelijkse directe en indirecte (groupage) diensten. Besteedt u uw luchtvrachttransport uit aan ons, dan profiteert u altijd van scherpe luchtvracht tarieven. Bovendien weet u van tevoren precies welke kosten u voor luchtvracht transport kwijt zult zijn, want bij ons geldt: afspraak is afspraak.

Tot slot verzorgen wij bij aankomst op Schiphol direct de complete douaneafwikkeling voor u. U kunt rekenen op een snelle en correcte afhandeling. Vervolgens kan uw zending vanuit de luchthavenloods meteen op transport worden gezet. Wij leveren alle zendingen op de eerste werkdag na aankomst in de Benelux en Duitsland.

4YourCargo efficiënt en persoonlijk.

  • Borderless logistics.
  • Delivery unlimited.
  • Fueling your logistics chain.
  • Borderless logistics.
  • Delivery unlimited.
  • Fueling your logistics chain.